NEOMEJENO GOSTOVANJE KOT BI VEDNO MORALO BITI

ZAHTEVJATE NATANČEN IZRAČUN KOLIKO BI PLAČEVALI PRI NAS

IZRAČUN BO ZAGOTOVO POKAZAL PRIHRANEK

Če že imate kje gostovanje vam lahko naredimo zelo natančen izračun koliko bi plačevali pri nas. Zahtevo za izračun nam posredujete na el. naslov info@terrierhosting.com 

KAJ POTREBUJEMO OD VAS ZA NATANČEN IZRAČUN?
Vse kontrolne plošče ne glede na to kje trenutno gostite vašo spletno stran imajo podatek koliko diska trenutno zasedate. Večina oz. vsaj cpanel in directadmin pa imate tudi podatek koliko mesečnega prometa je ustvarila vaša spletna stran in to za 12 mesecev nazaj. Natančen izračun vam lahko naredimo na dva načina in sicer:
1. Če nam posredujete podatek za pretekli mesec ALI VEČ MESECEV NAZAJ vam bomo lahko natančno izračunali koliko bi tako gostovanje plačevali pri nas.
2. Če nam zaupate dostopne podatke do vaše kontrolne plošče bomo podatke o zasedenosti diska in ustvarjenega podatkovnega prometa pridobili sami  in vam naredili poročilo z izračunom koliko bi gostovanje plačevali pri nas.
OPOMBA: Dostop do vaše kontrolne plošče je precej zaupen podatek zato vas prosimo, da v primeru, da nam boste zaupali takšen dostop predhodno spremenite geslo in potem, ko končamo pregled to geslo spet zamenjajte nazaj. NIKOLI nam ne poredujte gesla, ki ga sicer redno uporabljate. Ko postanete naš poslvni partner to ne bo prolem dokler pa gostite na tujem strežniku pa to ni dobro zato je še najbolje, če nam lahko podatke posredujete po točki 1.